Αναρτήσεις ιστολογίου

21 Ιουνίου 2012

Σε κοινωνικά έργα θα διαθέσει η Χρυσή Αυγή την κρατική επιχορήγηση

Σε κοινωνικά έργα θα διαθέσει η Χρυσή Αυγή την κρατική επιχορήγηση που δικαιούται, ενώ με ανακοίνωση που εξέδωσε ζητά την οριστική κατάργησή της.

«Είναι γεγονός απαράδεκτο, τα κόμματα να εισπράττουν αφειδώς εκατομμύρια ευρώ, την ώρα που ο λαός πένεται. Πάγια θέση της Χρυσής Αυγής είναι η κατάργηση της κρατικής χρηματοδότησης των κομμάτων. Η θέση αυτή εκφράστηκε δυναμικά στη διακομματική επιτροπή και θα απαιτήσουμε να ψηφιστεί ως νόμος του κράτους στη νέα βουλή», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Και προσθέτει η Χρυσή Αυγή: «Καταγγέλλουμε την υποκρισία της Αριστεράς, που ενώ παριστάνει πως διαθέτει κοινωνικές ευαισθησίες, δεν έχει δώσει ούτε μισό ευρώ από τα εκατομμύρια που εισπράττει, στους αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας. Η Χρυσή Αυγή δεσμεύεται πως το ποσό που θα λάβει ως κρατική χρηματοδότηση θα επιστραφεί στον λαό μέσω κοινωνικού έργου», προστίθεται.

defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις