Αναρτήσεις ιστολογίου

13 Ιουνίου 2012

Τρόμος στις πιάτσες των νταβατζήδων!

 Τρόμος στις πιάτσες των νταβατζήδων!
Γράφει ο Μαγια Χωρίς ιστορικό προηγούμενο το όργιο των τρομοκρατικών απειλών και εκβιαστικών διλημμάτων του καταρρέοντος πολιτικοοικονομικού κατεστημένου. Τρόμος στις πιάτσες των νταβατζήδων ενόψει της επέλεσης του ΣΥΡΙΖΑ. «Τα δίνουν όλα. Βγάζουν υπερωρίες, παίζουν τα ρέστα τους! Αυτοεξευτελίζονται, μα άλλην επιλογή δεν έχουν! Χωμένοι στα λαγούμια τους, πορεύονται στο φως μόνο με τη φρούρησή τους από αστυνομικούς, τους οποίους το ……….καθεστώς έχει παραχωρήσει για τη φύλαξή τους», σημειώνει στο Παρόν ο Μ. Μουζάκης
Ο Σαμαράς και τα στελέχη της ΝΔ παραμυθιάζουν ασυστόλως και κατά τρόπο ξετσίπωτο τα εξαθλιωμένα και κατεστραμμένα λαϊκά στρώματα, προκειμένου να υφαρπάξουν την ψήφο τους. Κυλιούνται στον βούρκο της μαύρης προπαγάνδας, υπό το κράτος του πανικού για το εκλογικό αποτέλεσμα της ερχόμενης Κυριακής.
«Τα υπολείμματα του, πάλαι ποτέ κραταιού, δικομματισμού αποτελούν σήμερα τα τελευταία κομματικά «ράκη», τα έσχατα πολιτικά προκαλύμματα πίσω από τα οποία οι δυνάμεις της διαπλοκής, τα εγχώρια συστημικά συμφέροντα και οι δυνάμεις της ξένης κατοχής, οι σταυροφόροι του Μνημονίου, δίνουν τον υπέρ όλων αγώνα», γράφει στα Επίκαιρα ο Μενέλαος Γκίβαλος.
«Τι περισσότερο απ’ τον Γιωργάκη είναι ο κ. Τόμσεν και τι περισσότερο απ’ τον Τόμσεν ο Αντωνάκης που τον προσκυνάει ή ο Μπενύτο, η Ντόρα κι όλος ο συρφετός της Διαπλοκής που μόνον να μας απειλεί ξέρει και να μας ληστεύει; Ποιοι είναι αυτοί που, αφού δήλωσαν τη χώρα, τώρα προσφέρουν λάφυρα τα παιδιά μας στους τοκογλύφους;», διερωτάται ο γνωστός σκιτσογράφος Στάθης.
Ποια αξιοπιστία μπορεί να έχει το εμπόριο ελπίδας ενός κόμματος, της ΝΔ, που έχει συμβάλει, κατά τρόπο βάρβαρο και κυνικό, στη λεηλασία, καταστροφή και εξαθλίωση του λαού; Την ίδια που μπορεί να έχει ένας δολοφόνος απέναντι στα θύματά του…
Οι πολίτες καταδίκασαν το Μνημόνιο, αλλά εξίσου ή και περισσότερο απέρριψαν το διεφθαρμένο δικομματικό πολιτικό σύστημα. Γι’ αυτό η κρίση του ΠΑΣΟΚ συμπαρασύρει τη Ν.Δ. Και οι δυό τους συγκροτούν το δικέφαλο τέρας της πολιτικής διαφθοράς. Όποιος το ακουμπήσει, έστω επικαλούμενος και τη «σωτηρία της πατρίδος», λερώνεται!
Η κοινωνία ζητάει την απελευθέρωση της πατρίδας μας, ζητάει αναγέννηση με δικαιοσύνη, ισότητα και προκοπή. Βλέποντας το στημένο παιχνίδι των σαπισμένων κομμάτων και της πανικόβλητης παρασιτικής ελίτ, είναι έτοιμη να εμπιστευτεί την Αριστερά.
Το διακύβευμα των εκλογών στις 17 Ιουνίου, διαμηνύει η Λούκα Κατσέλη, «είναι να υπάρξει μια γνήσια, ακηδεμόνευτη, προοδευτική κυβέρνηση, που με σύνεση, αξιοπιστία και τόλμη θα προτάξει ένα Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης για την έξοδο της χώρας από την κρίση και θα προωθήσει τις μεγάλες τομές που έχει ανάγκη η χώρα στον παραγωγικό τομέα, στο φορολογικό, στη δημόσια διοίκηση και αυτοδιοίκηση, στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, στο κοινωνικό κράτος».


kafeneio-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις