Αναρτήσεις ιστολογίου

19 Ιουνίου 2012

Αντίθετος σε πρωθυπουργία Σαμαρά ο Οδ. Βουδούρης


Την αντίθεσή του στο ενδεχόμενο να αναλάβει την πρωθυπουργία ο Αντώνης Σαμαράς, σε ένα κυβερνητικό σχήμα που θα συγκροτείται από τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και τη Δημοκρατική Αριστερά, εξέφρασε ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Οδυσσέας Βουδούρης, μιλώντας στον Βήμα 99,5.

«Ο κ. Σαμαράς, ο οποίος έχει υπογράψει ότι εάν Νέα Δημοκρατία κερδίσει τις εκλογές θα εφαρμόσει απαρέγκλιτα το Μνημόνιο και τη δανειακή σύμβαση, κατά την άποψή μου δεν είναι το καταλληλότερο άτομο για να ηγηθεί ενός σχήματος ευρείας αποδοχής, το οποίο θα πρέπει να συμπεριλαμβάνει και δυνάμεις οι οποίες ήταν εξαρχής εναντίον του δεύτερου μνημονίου» δήλωσε ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ.

«Άποψή μου είναι ότι σε μια τέτοια κυβέρνηση το επιθυμητό θα ήταν να μην συμμετέχουν πρόσωπα που έχουν αναλάβει κυβερνητικές ευθύνες στις κυβερνήσεις των κ.κ. Καραμανλή και Παπανδρέου, ώστε να σηματοδοτήσουμε μια αλλαγή πλεύσης», πρόσθεσε ο Οδυσσέας Βουδούρης.

foxblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις