Αναρτήσεις ιστολογίου

21 Ιουνίου 2012

ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ… ΘΕΜΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΜΕΙΝΟΤΗΤΑΣ ΘΕΤΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ!



Προκλητικός εμφανίστηκε και πάλι έναντι της Ελλάδας ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών, με αφορμή τους μουσουλμάνους της δυτικής Θράκης.

Μάλιστα, ο Αχμέτ Νταβούτογλου εγείρει θέμα προστασίας των πραγματικών δικαιωμάτων της τουρκικής μειονότητας στη Θράκη, ενώ σε ομιλία του στην τουρκική εθνοσυνέλευση επανέλαβε τα περί άδικης μεταχείρισής τους και ισχυρίστηκε ότι η χώρα μας δεν προστατεύει τα δικαιώματα των μουσουλμάνων πολιτών.

«Ο μεγάλος αριθμός υποθέσεων όπου το ΕΔΑΔ έκρινε ότι η Ελλάδα παραβιάζει τη συνθήκη (της Λωζάνης), αποτελεί σαφή ένδειξη άδικης μεταχείρισης της "τουρκικής" μειονότητας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τούρκος ΥΠΕΞ.

«Δεν ζητάμε την εφαρμογή της αρχής της αμοιβαιότητας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αμελούμε την προστασία των δικαιωμάτων της τουρκικής μειονότητας. Έχουμε εγείρει το θέμα σε διάφορες συναντήσεις μου με τους Έλληνες ομολόγους μου», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις