Αναρτήσεις ιστολογίου

13 Ιουνίου 2012

Συνεχίζεται η γενοκτονία του Έθνους! 2 νέες αυτοκτονίες σήμερα... έως τώρα!

 
Θα τιμωρηθεί άραγε κανείς από τους ηθικούς αυτουργούς!..
Αυτοκτονίες που δεν θα μάθει ποτέ το ευρύ κοινό μέσω τηλεοράσεων καθώς έχουμε προεκλογική περίοδο και δεν κάνει καλό στα κόμματα που μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση.

Μία ακόμη αυτοκτονία συγκλονίζει την Κρήτη! Ένας 60χρονος άνδρας έβαλε τέλος στη ζωή του, το πρωί της Τετάρτης, στις Βούτες Ηρακλείου, σκορπώντας τη θλίψη.

Ο άνδρας, σύμφωνα με πληροφορίες αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα, ενώ δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί τα αίτια της αυτοχειρίας.

Την ίδια ώρα, στην οδό Δωδώνης 110, στα Σεπόλια, ένας 35χρονος άνδρας βουτούσε στο κενό από τον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας, όπου διέμενε με τους γονείς του, δίχως να αφήσει πίσω του κάποιο σημείωμα, που να εξηγεί την πράξη του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν οδηγός ταξί, άνεργος τα τελευταία δύο χρόνια και αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Γ.Α.Π  Ελπίζουμε να απολαμβάνεις τα αποτελέσματα των έργων σου και να ευχαριστιέσαι τις συνεχείς και ανέμελες διακοπές σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις