Αναρτήσεις ιστολογίου

13 Ιουνίου 2012

Απόπειρα δολοφονίας αστυνομικού από αλλοδαπό

Ένα ακόμα αστυνομικό γυναίκα αυτή την φορά θα θρηνούσε η Αστυνομία και η ελληνική κοινωνία όταν Σύρος πλαστογράφος που διακινούσε ταξιδιωτικά έγγραφα προσπάθησε να πυροβολήσει γυναίκα αστυνομικό κατά την διάρκεια της σύλληψης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία μετά από αξιοποίηση πληροφοριών οι αστυνομικοί εντόπισαν διαμέρισμα της σπείρας στην οδό Γ' Σεπτεμβρίου, εντός του οποίου βρίσκονταν τα τρία μέλη της. Κατά την έξοδό
τους από την πολυκατοικία, οι αστυνομικοί προσπάθησαν να ελέγξουν τα τρία μέλη της σπείρας.

Αυτοί τράπηκαν σε φυγή και εισήλθαν στην πολυκατοικία, παρασύροντας βιαίως στο εσωτερικό της πολυκατοικίας την γυναίκα αστυνομικό που τους ακολούθησε. Αφού την χτύπησαν, ο 43χρονος Σύρος της αφαίρεσε το πιστόλι, το οποίο και έστρεψε εναντίον της, επιχειρώντας να την πυροβολήσει εξ επαφής.

Η αστυνομικός σώθηκε, καθώς ήταν ενεργοποιημένη η ασφάλεια του όπλου. Εν συνεχεία αλλοδαπός κατέφυγε εντός του διαμερίσματος και όταν οι αστυνομικοί εισήλθαν μαζί με τον εισαγγελέα για να τους συλλάβει αυτός τους επιτέθηκε με ένα μαχαίρι.

defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις