Αναρτήσεις ιστολογίου

15 Ιουνίου 2012

ΣΔΟΕ καλεί Θέμο Αναστασιάδη


ΣΔΟΕ καλεί Θέμο Αναστασιάδη
Να δικαιολογήσει την πραγματική πηγή προέλευσης των χρημάτων που είχε καταθέσει σε λογαριασμούς του, καλείται ο Θέμος Αναστασιάδης, μετά από πόρισμα του ΣΔΟΕ. Πρόκειται για το ποσό των...


3.360.540,95 ευρώ που δεν έχουν δικαιολογηθεί και που ο εκδότης είχε καταθέσει από το 2007 σε λογαριασμούς του στην BNP PARIBAS, ισχυριζόμενος ότι προέρχονται από την πώληση μετοχών του της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα" στον εφοπλιστή Π. Λασκαρίδη. Ωστόσο, η πώληση της εφημερίδας δεν επιβεβαιώθηκε και του ζητήθηκαν επιπλέον στοιχεία.

Σε υπόμνημα που υπέβαλλε ο Θέμος Αναστασιάδης το 2008 υποστήριξε πως προέρχονται «από ήδη φορολογημένα εισοδήματά του, αλλά το Γραφείο Οικονομικών Εγκλημάτων της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών ζήτησε από τον ΣΔΟΕ να ελέγξει την υπόθεση. ο ΣΔΟΕ επανέρχεται λοιπόν ανοίγοντας την υπόθεση και απαιτώντας από τον εκδότη τις απαραίτητες εξηγήσεις.

troktiko-blog.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις