Αναρτήσεις ιστολογίου

9 Μαΐου 2012

Γερμανοί έκλεβαν τρόφιμα από αυτόματους πωλητές στη Ρόδο



  • 21
     
 Γερμανοί έκλεβαν τρόφιμα από αυτόματους πωλητές στη Ρόδο


Να μειώσουν με κάθε τρόπο τα έξοδα των διακοπών τους ήθελαν δυο Γερμανοί στη Ρόδο και φρόντιζαν να σιτίζονται… δωρεάν με σάντουιτς και άλλα είδη, τα οποία άρπαζαν από τους αυτόματους πωλητές σπάζοντας τα τζάμια τους!

Μέσα σε μια νύχτα, οι δυο αλλοδαποί προκάλεσαν μεγάλες ζημιές σε τρία μηχανήματα αυτόματων πωλητών στην περιοχή της Ιαλυσού και έκλεψαν διάφορα προϊόντα συνολικής αξίας 200 ευρώ. Όμως, κάποιοι τους είδαν την ώρα που τα μετέφεραν στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν και ειδοποίησαν το τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Οι νεαροί Γερμανοί εντοπίστηκαν στο δωμάτιό τους και συνελήφθησαν. Στα πράγματά τους οι αστυνομικοί βρήκαν ένα μέρος από τα κλεμμένα προϊόντα. Τα κλοπιμαία επιστράφηκαν στον ιδιοκτήτη των μηχανημάτων και οι δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Πηγή: protothema.gr.



Είδες οι Γερμανοί; Στην πατρίδα τους από ότι φαίνεται, τους είπαν εάν έρθουν στην Ελλάδα θα κάνουν ότι γουστάρουν.

Η Γερμανία είναι η πρώτη χώρα παραγωγής αλητοτουριστών. Που πάνε με οτοστόπ διακοπές. Μένουν σε αντίσκηνα βρομίζοντας τις παραλίες μας και τρώνε αρπάζοντας από τα μαγαζιά και τα χωράφια τα τρόφιμα που χρειάζονται.

1 σχόλιο:

  1. Οι Γερμανοι τουρίστες δεν έχουν κακιά φήμη σαν αλητοτουρίστες. Οι Ελληνες έχουν πρώτη φήμη παγκοσμίως για νεοναζί.Τι κράζετε τότε τους Γερμανους αφου ασπάζεσθε την σβάστικα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις