Αναρτήσεις ιστολογίου

22 Μαΐου 2012

Πως μπορεί ο Παπανδρέου να πληρώσει για τα εγκλήματα κατά της Ελλάδας και του Ελληνικού λαού. (Διαδώστε το)

 Ο καταστροφέας της Ελλάδας αφού ολοκλήρωσε το έργο του και ξεπούλησε την Ελλάδα καταστρέφοντας την και καταδικάζοντας όλους τους Έλληνες με τις ενέργειες του σε φτώχεια και μαρασμό, χωρίς να του καίγεται καρφάκι για το πόσοι συνάνθρωποι μας  πεινάνε αυτή την στιγμή, πόσοι έχουν χάσει και θα χάσουν τα σπίτια τους, οι το πόσοι έχουν αυτοκτονήσει. Συνομιλώντας με δημοσιογράφους απολαμβάνοντας την ζωή του, είπε ότι δεν έχει μετανοιώσει που έφυγε από πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
"Πριν, δεν μπορούσα ούτε ένα ζειμπέκικο να χορέψω, ούτε γυμναστική να κάνω, ούτε ένα μπάνιο στην θάλασσα. Όμως, αν πήγαινα με ένα κότερο, δεν θα μου έλεγε κανείς τίποτα, είπε με παράπονο.Τώρα θα μπορώ να χορεύω και να κολυμπάω ελεύθερα."




Έχοντας εξασφαλίσει την βουλευτική ασυλία και το απυρόβλητο των πράξεων του όσο μπαίνει το ΠΑΣΟΚ στην βουλή, αρνούμενος να παραδώσει την βουλευτική του έδρα, ξέροντας ότι όσο είναι βουλευτής έχει την βουλευτική ασυλία και κανείς δεν μπορεί να τον "ακουμπήσει", μπορεί και κοιμάται ήσυχος απολαμβάνοντας την ζωή του.
Μόνο ένας τρόπος υπάρχει να ακολουθήσει τον Τσοχατζόπουλο στην φυλακή για τα εγκλήματα που έχει κάνει απέναντι στην Ελλάδα και στον Ελληνικό λαό. Για να λυθούν τα χέρια αδιάφθορων και αδέκαστων εισαγγελέων και δικαστών ώστε να τον οδηγήσουν στην δικαιοσύνη, πρέπει ο Γ. Παπανδρέου να πάψει να είναι βουλευτής και να τον καλύπτει η βουλευτική ασυλία.
Για να γίνει η παραπάνω εικόνα πραγματικότητα, ο μόνος τρόπος είναι να μην ξαναμπεί το ΠΑΣΟΚ στην βουλή. Στις εκλογές καμία ψήφος στο ΠΑΣΟΚ αν θέλουμε να τιμωρήσουμε τον Παπανδρέου και όλους τους συνυπεύθυνους της Ελληνικής τραγωδίας πραγματικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις