Αναρτήσεις ιστολογίου

24 Μαΐου 2012

Nigel Farage:Ανθρωπιστική καταστροφή στην Ελλάδα


Στην ομιλία του στις 22 Μαϊου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο Στρασβούργο, ο γνωστός (για τις ομιλίες του στην Ευρωβουλή) πλέον σε όλους τους Έλληνες Νάιτζελ Φάραζ, επικεφαλής του βρετανικού κόμματος των Ανεξαρτήτων και υπερασπιστής της χώρας μας στο...
Ευρωκοινοβούλιο, προτείνει στους συναδέλφους του, να αφήσουν την Ελλάδα να εγκαταλείψει το ευρώ! Τονίζει ότι αν...


συμβεί αυτό, δε θα «πέσει ο ουρανός στο κεφάλι μας», αλλά θα «αποτελέσει μία ευκαιρία για επενδύσεις και ανάπτυξη στη χώρα».



Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε ένα σημείο της ομιλίας του, η θεραπεία που επιβάλλεται στην Ελλάδα, «σκοτώνει» τον ασθενή, οπότε με το να «αυξήσουμε τη δοσολογία, τον οδηγούμε πιο κοντά στο τέλος».

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του, ο Φάραζ, αναφέρεται στον συνταξιούχο Χριστούλα που έδωσε τέλος στη ζωή του στην πλατεία Συντάγματος, και επισημαίνει τον κίνδυνο μίας «ανθρωπιστικής καταστροφής» που απειλεί να καταστρέψει την Ελλάδα.

Προτείνει, μάλιστα, τη διάλυση της Ευρωζώνης, σημειώνοντας ότι εάν η Ελλάδα βρεθεί εκτός ευρώ, θα αποτελέσει "φάρο" για τους Νότιους εταίρους μας.

Δείτε την συγκλονιστική του ομιλία.
neosteki.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις