Αναρτήσεις ιστολογίου

22 Μαΐου 2012

Στα σύνορα της προδοσίας!




Πρέπει να γυριστεί άλλη μία ταινία με αυτόν τον τίτλο, στην οποία να πρωταγωνιστούν οι περισσότεροι Έλληνες πολιτικοί! Διότι εδώ δεν είναι πια χώρα, αλλά του Ιούδα το πανηγύρι! Ο προδότης, του προδότη, τον προδότη, ω! προδότη! Πρώτα οι μνημονιακοί -ο καθένας με τη σειρά του- πρόδωσαν αυτήν την έρμη χώρα! Και ύστερα οι πολιτικοί πήραν… αμπάριζα και από κεκτημένη ταχύτητα άρχισαν να προδίδουν ο ένας τον άλλον και όλοι μαζί τους ψηφοφόρους τους!

Ο Άδωνις την έφερε στον Καρατζαφέρη και μαζί με τον Βορίδη πήγαν μια βόλτα έως τη Νέα Δημοκρατία, η οποία πρόδωσε το φιλελεύθερο προσωπείο της και άρχισε να το παίζει Ακροδεξιά, με όλη την ξαφνική προπαγάνδα εναντίον των ξένων, την οποία πρεσβεύει ο… Σαμαράς, που ήταν υπουργός Εξωτερικών όταν άνοιξε η πόρτα των συνόρων για να περάσει φτηνό αλβανικό εργατικό δυναμικό!

Μετά ήρθε η περίπτωση… Πλεύρη και Ανατολάκη! Και, τέλος, η Ντόρα, που διερρήγνυε τα ιμάτιά της για τα χάλια του… δικομματισμού και τώρα ξέχασε και τη σχέση του πατέρα της με τον Σαμαρά, ο οποίος την έδιωξε από το κόμμα, επειδή… τον πρόδωσε και ψήφισε το Μνημόνιο!



Γεωργία Κουμπούνη
Πηγή: foxblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις