Αναρτήσεις ιστολογίου

26 Μαΐου 2012

Ευρω η Δραχμή; Προδότες ή ανίκανοι;

 
Εκβιαζετε το λαό με ένα πιστόλι στον κροταφο. Είναι το ίδιο που ένας από εσάς έβαλε στο τραπέζι. Θυμάστε;
Πείτε μου αλήθεια υπάρχουν χώρες που αρνήθηκαν να μπουν στο Ευρω;
Καταστράφηκαν έχοντας εθνικό νόμισμα;
Θα ήθελε πολυ η Ευρωζώνη να γίνουν αυτές οι χώρες μέλη του Ευρω;
Συγκρίνετε τώρα αυτές τις χώρες με τη χώρα που καταστρέψατε 38 χρόνια τώρα:
1. Η Ελλάδα ηταν μια χώρα που παρακαλούσε να μπει στο Ευρω και τις επετρεπηκαν κάθε λογής αλχημείες με άγνωστα ακόμα ανταλλάγματα .
2. Ο παραγωγικός ιστός της χώρας μέχρι την ένταξη στο ευρω αποδιοργάνωση κα εντελώς. Αυτο που για άλλους ήταν ευκαιρία για ανάπτυξη για μας ήταν αναγκαίο για να προστατευθεί το δυσθεωρητο χρέος μας και το ελλειμματικό μας ισοζύγιο απο τις συναλλαγματικές διακυμάνσεις.
3. Οι χώρες που δεν μπήκαν πίστευαν κάποιες ορθά κάποιες λάθος ότι με το δικό τους Εθνικό νόμισμα μπορούσαν να σταθούν στα πόδια τους καλύτερα. Όταν ήρθε η ώρα της επιλογής οι χώρες αυτές είχαν ισχυρές βιομηχανίες και εκμεταλλεύονταν άριστα της πλουτοπαραγωγικές τους πηγές. Ήταν μια τέτοια χώρα η Ελλάδα; Όχι . Μπορούσε να είναι; Ναι. Ποιοι φταίνε; ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.
4. Η οικονομική διάλυση της χώρας συνεχίστηκε επιταχύνομενη και στην μετα-ευρω εποχή. Έτσι που να είναι σίγουρη η οικονομική μας εξάρτηση απο την Ευρωζώνη.
Δεν σας επιτρέπω λοιπόν να μου θέτετε τέτοια διλληματα.
Καμαρώνετε ξεδιάντροπα στα κανάλια ότι ο ελληνικός λαός είναι υπέρ της παραμονής της χώρας στο ευρω χωρίς να εξηγείτε ποιοι είναι οι λόγοι που μια έξοδος ενδέχεται να είχε καταστροφικά αποτελέσματα.
Εσείς αποδυνάμωσατε τη χώρα.

apatopigadi.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις