Αναρτήσεις ιστολογίου

19 Μαΐου 2012

Wall Street Journal: Ο Τσίπρας πιθανός επόμενος πρωθυπουργός!!!


Σαφή προειδοποίηση προς τους δανειστές της χώρας για διακοπή της αποπληρωμής του χρέους, εφόσον εκείνοι προχωρήσουν μονομερώς στη διακοπή της χρηματοδότησης απευθύνει ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξης Τσίπρας...

Συνεχίζοντας τις συνεντέυξεις του σε αγγλόφωνα μέσα ενημέρωσης, ο κ. Τσίπρας φιλοξενείται σήμερα στην ιστοσελίδα της Wall Street Journal, σε ένα θέμα που προβάλλεται με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα από τους υπεύθυνους του μέσου.

Ο Πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι μια οικονομική κατάρρευση στην Ελλάδα θα δυμπαρασύρει και την υπόλοιπη Ευρωζώνη. Προσθέτει δε ότι η Ευρώπη θα πρέπει να εξετάσει ένα πλάνο το οποίο θα είναι περισσότερο προσανατολισμένο στην ανάπτυξη προκειμένου να σταματήσει η ύφεση και να ανατιμετωπιστεί η “ανθρωπιστική κρίση”, όπως χαρακτηριστικά σημειώνει.

(ΣΣ Antinews: μήπως αντί για τη Ντόρα πρέπει να έρθει στη ΝΔ ο Αλέξης; Από την μονομερή καταγγελία του Μνημονίου μιλάει τώρα για επέκταση της κρίσης στην Ευρώπη και για ανάπτυξη, ό,τι δηλαδή λέει εδώ και μήνες ο Σαμαράς)

“Η πρώτη μας επιλογή είναι να πείσουμε τους Ευρωπαίους εταίρους οτι, προς ίδιον όφελός τους, δεν θα πρέπει να σταματήσουν την χρηματοδότηση” λέει ο κ. Τσίπρας, ο οποίος προσθέτει ότι η Ελλάδα δεν έχει στόχο να προβεί σε οποιαδήποτε μονομερή κίνηση.

“Αντίθετα, εάν εκείνοι προχωρήσουν σε μονομερή κίνηση, αν – με άλλα λόγια – διακόψουν την χρηματοδότηση, τότε θα αναγκαστούμε να σταματήσουμε να πληρώνουμε τους πιστωτές μας”, λέει ξεκάθαρα.

Είναι, δε, χαρακτηριστικό ότι η WSJ χαρακτηρίζει τον κ. Τσίπρα ως πιθανό επόμενο πρωθυπουργό της χώρας…
Πηγή: troktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις