Αναρτήσεις ιστολογίου

29 Μαΐου 2012

Ύποπτη ανακοίνωση των εργαζόμενων στον ΗΣΑΠ για την σφαγή αλλοδαπού στον ηλεκτρικό..



Δημιουργούν κλίμα κατά της Χρυσής Αυγής επικαλούμενοι μαρτυρίες επιβατών!!!Δυναμιτίζουν το πολιτικό κλίμα.
Το έχουμε ξαναγράψει και θα το ξαναγράψουμε.Το planet-greece δεν υποστηρίζει κανέναν.Το μόνο που κάνουμε είναι να προβληματίσουμε και να αφυπνίσουμε.Μην βιαστείτε λοιπόν να βγάλετε συμπεράσμα.Εμείς θα σας αναφέρουμε απλώς τα πραγματικά γεγονότα και εσείς βγάλτε τα συμπεράσματά σας...

Χθες βράδυ ,λίγο μετά τις 10:30 στον σταθμό της Ομόνοιας,ένας Πακιστανός μαχαιρώθηκε από Έλληνα μέσα στον συρμό του ηλεκτρικού.Συντάκτης του planet-greece έτυχε να είναι παρόν στο περιστατικό.Ο δράστης , ντυμένος σαν καουμποΐ , φορώντας καουμπόικο καπέλο και γιλέκο με κρόσια επιτέθηκε στον Πακιστανό φωνάζοντας"εσύ μου έβρισες την μάνα ρε;"Ο Πακιστανός σήκωσε ψηλά τα χέρια του και στη συνέχεια δέχτηκε ένα χτύπημα με μαχαίρι στον λαιμό και ένα στην κοιλιά.Πάνω στον πανικό και μόλις άνοιξαν οι πόρτες ο δράστης εξαφανίστηκε.Αυτό έγινε.Εκτός από κάποιες κραυγές αγωνίας ,των επιβατών ΔΕΝ ακούστηκε τίποτε άλλο.

Διαβάστε τώρα την ύποπτη ανακοίνωση των εργαζόμενων στον ΗΣΑΠ:

"Είναι η 3η φορά τους τελευταίους μήνες, που παρατηρούνται φαινόμενα ρατσιστικής βίας στους συρμούς του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου.

Χθες βράδυ ( 28 Μαΐου 2012), ένα άτομο αγνώστων στοιχείων μαχαίρωσε αλλοδαπό μέσα σε βαγόνι του Ηλεκτρικού στις 11 το βράδυ, φωνάζοντας σύμφωνα με μαρτυρίες επιβατών: «Δόξα και Τιμή στη Χρυσή Αυγή ».

Οι εργαζόμενοι των ΗΣΑΠ καταδικάζουμε την εγκληματική αυτή ενέργεια.

Είμαστε απέναντι σε κάθε φαινόμενο βίας, ρατσισμού και ξενοφοβίας .

Η διεύρυνση της φτώχειας, τα υψηλά ποσοστά, ανεργίας και η κοινωνική ερήμωση, που είναι αποτέλεσμα των αντεργατικών πολιτικών που διαχρονικά εφαρμόστηκαν και εντάθηκαν τα δυο τελευταία χρόνια, δεν πρέπει να βάλουν σε κίνδυνο κάθε έννοια αλληλεγγύης, ανθρωπισμού και σεβασμού της ανθρώπινης ζωής.

Όσοι αναζητούν πάνω στα κοινωνικά ερείπια, το ιδεολογικό υπόβαθρο, για να δικαιολογήσουν συμπεριφορές φασιστικής βίας και λαϊκισμού, με σκοπό να δηλητηριάσουν τη κοινωνία, θα πρέπει να βρεθούν αντιμέτωποι με την καθολική αποδοκιμασία των εργαζομένων, των συνδικάτων και ολόκληρου του Ελληνικού Λαού."



Για τη Διοίκηση

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Β. Σταθούσης Τ. Τριανταφύλλου


Είναι δυνατόν να επικαλούνται μαρτυρίες επιβατών;Ποιοί επιβάτες ήταν αυτοί.Η μαρτυρία του συντάκτη μας,απέναντι στις αόριστες μαρτυρίες "επιβατών".Λίγη ντροπή εκεί στον ΗΣΑΠ.

planet-greece.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις