Αναρτήσεις ιστολογίου

31 Μαρτίου 2012

Διώκονται για κακουργήματα υπάλληλοι πολεοδομιών της Αττικής


Ενώπιων των ανακριτικών αρχών αναμένεται να βρεθούν σύντομα ούτε ένας, ούτε δύο αλλά 65 υπάλληλοι που υπηρετούν σε πολεοδομίες της Αττικής, καθώς αποκαλύφθηκε έπειτα από έρευνες ατασθαλίες, παραλείψεις αλλά και αδικαιολόγητα φουσκωμένοι τραπεζικοί λογαριασμοί.

Οι συνολικά 65 υπάλληλοι της Διεύθυνσης Πολεοδομίας Ανατολικού Τομέα, πρώην Νομαρχίας Αθηνών, της Πολεοδομίας του Δήμου Αθηνών, και των Πολεοδομιών Βορείου και Νοτίου Τομέα Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ανατολικής Αττικής,  από το 2004 εως και τον Μάρτιο του 2009, φαίνεται ότι ξεχνούσαν αρκετά συχνά να βεβαιώνουν παραβάσεις, να κάνουν ελέγχους, να μην συντάσουν αυτοψίες και να μην επιβάλουν πρόστιμα σε διάφορους ιδιοκτήτες ακινήτων. Μάλιστα, στους περισσότερους λογαριασμούς, έπειτα από έρευνες της αστυνομίας αλλά και των υπηρεσιών του υπουργείου Οικονομικών, διαπιστώθηκαν κινήσεις μεγάλων χρηματικών ποσών, τα οποία δεν δικαιολογούνται με το πόθεν έσχες που δήλωναν όλα αυτά τα χρόνια. Σε βάρος των 65 υπαλλήλων, ασκήθηκαν διώξεις για μη σύνταξη αυτοψίας, μη σύνταξη καταλόγων, μη βεβαίωση προστίμων, μη βεβαίωση επαναλαμβανόμενων προστίμων διατήρησης αλλά και επειδή δεν λάμβαναν υπόψη αποφάσεις ενστάσεων ιδιοκτητών, η πλειοψηφία των οποίων είναι σε βαθμό κακουργήματος.
Πηγή:foxblog


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις