Αναρτήσεις ιστολογίου

25 Μαρτίου 2012

Τους γύρισαν τα κεφάλια στον Πειραιά - ΒΙΝΤΕΟ με τα συνθήματα του κόσμου


Παρέλαση υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας πραγματοποιήθηκε και στον Πειραιά, όπου εκεί υπήρχαν παντού κάγκελα, ενώ η εξέδρα των επισήμων είχε πολύ λίγα άτομα.





Κατά τη διάρκεια της παρέλασης, απέναντι από την εξέδρα και πίσω  από τα κάγκελα μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και καθηγητές έχουν αναρτήσει πανό και φωνάζουν υβριστικά συνθήματα όπως προδότες προς τους επισήμους.
ΦΩΤΟ ΝΕWSIT
Μάλιστα ο κόσμος φωνάζει χαρακτηριστικά: "Κανείς δεν ζει με 400 ευρώ πάρτε την εξέδρα σας και φύγετε από εδώ". Μέλη μάλιστα της Εθνικής Αντίστασης αντί να γυρίσουν τα κεφάλια προς τους επισήμους, τα γύρισαν προς τον κόσμο και απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα όλων. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Ομοίως έπραξαν πολλές σχολές από τα νησιά των Σπετσών και της Ύδρας. 



Από την πλευρά του ο δήμαρχος Πειραιά, Βασίλης Μιχαλολιάκος δήλωσε προς τους δημοσιογράφους πως δεν είδε κανένα παιδί να γυρνάει το κεφάλι του από την αντίθετη πλευρά, με την εικόνα του ΝewsIt να τον διαψεύδει πανηγυρικά. 

Άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ βρίσκονται σε όλα τα σημεία του Πειραιά από όπου περνάει η μαθητική παρέλαση.
ΦΩΤΟ NEWSIT
Ωστόσο, οι αρχές είναι σε επιφυλακή στην Ηρώων Πολυτεχνείου όπου γίνεται η παρέλαση, καθώς σε κτίριο της συγκεκριμένης οδού έχουν ανέβει στην ταράτσα εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι έχουν κρεμάσει πανό και την ελληνική σημαία. 
ΦΩΤΟ NEWSIT
Πάντως, προς το παρόν, φαίνεται πως την παρέλαση παρακολουθεί ο δήμαρχος Πειραιάς, Βασίλης Μιχαλολιάκος και ο Μητροπολίτης Πειραιά. 

Ακόμα και στη δοξολογία που πραγματοιήθηκε πριν ξεκινήσει η παρέλαση κανείς εκ των βουλευτών δεν έδωσε το παρόν.
Λευτέρης Σουχαϊμπ
Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις