Αναρτήσεις ιστολογίου

15 Μαρτίου 2012

ΣΥΡΙΖΑ: “Δεν υπάρχει καμία λευκή σελίδα για τον Βενιζέλο”


Σφοδρή επίθεση στον Ευάγγελο Βενιζέλο εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τα όσα είπε ο μοναδικός υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι στα γραφεία του κόμματος στην Ιπποκράτους.
«Ο κ. Βενιζέλος δεν αρχίζει τίποτα το καινούριο, δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει την ίδια εγκληματική πολιτική και ότι θα τελειώσει το σχέδιο ισοπέδωσης των εργαζομένων, ξεπουλήματος της χώρας και συρρίκνωσης της δημοκρατίας (…) Δεν υπάρχει καμία λευκή σελίδα για τον άνθρωπο που συνέδεσε το όνομά του με κάθε μνημονιακή πολιτική, με κάθε μέτρο ύφεσης, λιτότητας, απολύσεων και λεηλασίας των εισοδημάτων (…) όποια συκοφαντική επίθεση και να εξαπολύσει στην Αριστερά, δεν μπορεί να κρύψει τις ευθύνες ούτε του ίδιου, ούτε της κυβέρνησής στην οποία συμμετέχει.
(…) Αυτοί που δεν έχουν προτάσεις για την έξοδο της χώρας από την κρίση είναι οι ίδιοι που έφεραν τη χώρα στη σημερινή κατάσταση, που στηρίζουν την πιο ακραία νεοφιλελεύθερη πολιτική σε Ελλάδα και Ευρώπη», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις