Αναρτήσεις ιστολογίου

2 Ιουλίου 2012

Βγάζει και... από τους άνεργους ξύγκι η CYTA! Τους ζητάει 25 ευρώ για μια θέση εργασίας!



Δεν έχετε τσίπα πάνω σας;

Σύγχρονο δουλεμπόριο, με τους υπεύθυνους της εταιρείας να πλουτίζουν αισχρά στις πλάτες των ανέργων, που αγωνιούν για το μέλλον τουςΤο ποσόν των 25 ευρώ ζητά ο κυπριακός οργανισμός τηλεπικοινωνιών, Cyta, από όλους τους όσους αναζητούν σε αυτόν θέση εργασίας! Δείτε το....



Όπως αναφέρεται στη σχετική ιστοσελίδα του δικτυακού της τόπου, «οι αιτήσεις για θέσεις στη Cyta υποβάλλονται ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι αιτητές θα πρέπει το αργότερο ως τις 3/07/2012, η ώρα 12.00 (το μεσημέρι) να:

Α) υποβάλουν ΟΡΙΣΤΙΚΑ την αίτηση τους και

Β) καταβάλουν το τίμημα των €25 για υποβολή της αίτησης (για να υποβληθεί οριστικά η αίτηση θα πρέπει να καταβληθεί και το σχετικό τίμημα).

Το τίμημα υποβολής αίτησης είναι €25 και δεν θα επιστρέφεται».

Οι θέσεις αυτές αφορούν εργασία στο Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης (ΚΤΕ) στη Λευκωσία και Λεμεσό και μένει να δούμε αν η ίδια πρακτική θα εφαρμοστεί και στις δραστηριότητες της επιχείρησης στην Ελλάδα. Ίσως η Cyta καταφέρει να αποκομίσει και κέρδος από την αγωνία και τη διαθεσιμότητα των ανέργων σε δυο χώρες που πλήττονται από την οικονομική κρίση.

 

Ω καιροί, ω ήθη…


planet-GREECE
newsnow.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις