Αναρτήσεις ιστολογίου

9 Ιουλίου 2012

Απελπισμένη μητέρα με δύο άνεργα παιδιά επιχείρησε να πέσει από μπαλκόνι!




Η πρόσφατη απόλυση από το καφενείο που εργαζόταν, θόλωσε ακόμα περισσότερο το μυαλό της. Μία μητέρα, με δύο άνεργα παιδιά, βρέθηκε σε απόγνωση και επιχείρησε να πέσει από το μπαλκόνι του σπιτιού της.

Μια ολόκληρη γειτονιά σηκώθηκε στο πόδι και έσωσε την 45χρονη γυναίκα λίγο πριν το απονενοημένο διάβημα! Όλα αυτά έγινα στην περιοχή του Ψάχου,στην Πάτρα, τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου.

Η γυναίκα είναι μητέρα δύο παιδιών, ενός αγοριού 20 χρόνων και μιας 19χρονης κοπέλας που και οι δύο είναι άνεργοι, ενώ εδώ και πολλά χρόνια την έχει εγκαταλείψει ο σύζυγός της ο οποίος δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Η 45χρονη βρέθηκε σε απόγνωση λόγω των ατελείωτων προβλημάτων – οικονομικών και όχι μόνο – και άρχισε να σκέφτεται να βάλει τέλος στη ζωή της. Η ώρα ήταν λίγο πριν τη μία τη νύχτα όταν η 45χρονη βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού της που «βλέπει» σε ακάλυπτο χώρο και ακριβώς απέναντι υπάρχουν άλλα σπίτια.

Κάποιοι από τους γείτονες ήταν στα μπαλκόνια τους. Λόγω της έλλειψης φωτισμού η ίδια φαίνεται ότι δεν τους παρατήρησε και νομίζοντας πως ήταν μόνη, κινήθηκε προς τα κάγκελα,κρατήθηκε με τα χέρια της και άρχισε να γέρνει το κεφάλι και μέρος του σώματός της μπροστά, σαν να επιχειρούσε να πέσει στο κενό.

Το ευτύχημα ήταν ότι δεν έχασε χρόνο ο ένας από τους δύο γείτονες που κάπνιζαν στα απέναντι μπαλκόνια. Έβαλε αμέσως τις φωνές χρησιμοποιώντας το μικρό της όνομα και της παρακάλεσε φωνάζοντας όσο μπορούσε πιο δυνατά να σταματήσει αυτό που είχε ξεκινήσει να κάνει.

Η γυναίκα ξέσπασε αυτόματα σε λυγμούς, λέγοντας ότι δεν μπορούσε να συνεχίσει άλλο και ότι έφθασε στα όριά της… Στο μεταξύ, τις φωνές του γείτονα αλλά και του δεύτερου, που κι αυτός παράλληλα άρχισε να φωνάζει ζητώντας της να ηρεμήσει και να συνέλθει, άκουσαν οι υπόλοιποι κάτοικοι της γειτονιάς και η αντίδρασή τους ήταν άμεση.

Ο περισσότερος κόσμος βγήκε στα μπαλκόνια, ενώ το κύριο βάρος της προσπάθειας για να ηρεμήσει η 45χρονη «έπεσε» σε ηλικιωμένη που διαμένει ακριβώς δίπλα και τα μπαλκόνια τους ήταν κολλητά.

Όπως έλεγε η γυναίκα, προσφάτως την έδιωξαν από ένα καφενείο στο οποίο εργαζόταν κάνοντας λάντζα, ενώ έχουν σταματήσει και τα μεροκάματα που έκανε καθαρίζοντας σπίτια. Και επειδή έχει δύο άνεργα παιδιά, της είναι αδύνατο να αντεπεξέλθει μόνη της στις αυξημένες ανάγκες.

Πάντως, μετά από πολλές προσπάθειες οι γείτονες κατάφεραν να την πείσουν να σκεφτεί λογικά και να απομακρυνθεί από τα κάγκελα. Στη συνέχεια μάλιστα, σύμφωνα με το dete.gr, ορισμένοι γείτονες πήγαν το σπίτι της και έμειναν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες δίπλα της, θέλοντας να βεβαιωθούν ότι έχει ηρεμήσει για τα καλά.

tsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις