Αναρτήσεις ιστολογίου

11 Ιουλίου 2012

Το κυβερνητικό καράβι μπάζει νερά


Δεν έχει καν κλείσει μήνα η νέα κυβέρνηση και καθημερινά κάποιο νέο πρόβλημα ανακύπτει στο κυβερνητικό σχήμα. Η καλή μέρα για την τρικομματική κυβέρνηση δεν φάνηκε από το ξεκίνημα της. Πέρα από το θέμα της υγείας του πρωθυπουργού, είχαμε και την απώλεια του νέου υπουργού Οικονομίας Β. Ράπανου για λόγους υγείας.

Ακολούθησε αυτή του Γ. Βερνίκου για λόγους off shore εταιρίας. Τρίτος που την έκανε από το κυβερνητικό στρατόπεδο ο υφυπουργός Εργασίας Ν. Νικολόπουλος. Μια τέταρτη, η υφυπουργός Υγείας Φ. Σκοπούλη, που δεν έφυγε βγήκε στην κρατική τηλεόραση σε πρωινή εκπομπή και δήλωσε ότι επειδή δεν έχει δουλειά στο υπουργείο, γιατί δεν της έχουν δοθεί αρμοδιότητες, ανηφόρησε στην Αγία Παρασκευή για να μας κοινοποιήσει τα παράπονα της.
Το κυβερνητικό σχήμα μοιάζει με καράβι που μπάζει νερά και πρέπει γρήγορα ο καπετάνιος να κλείσει τις τρύπες αν δεν θέλει να το δει να μπατάρει…
foxblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις