Αναρτήσεις ιστολογίου

14 Ιουλίου 2012

Μίχαλος:" 60.000 λουκέτα μέχρι το τέλος του 2012"



Η πρόβλεψη του κ.Κωνσταντίνου Μίχαλου μόνο ασαφής δεν ήταν: «Oι πρωτόγνωρες συνθήκες ύφεσης, σε συνδυασμό με την έλλειψη ρευστότητας, θα οδηγήσουν σε 60.000 λουκέτα μέχρι το τέλος του 2012».

Ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, διατύπωσε αυτήν του τη δυσοίωνη εκτίμηση, κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε με τον υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Κωστή Χατζηδάκη.

«Χρειαζόμαστε μια ομάδα εφαρμογής των διαφόρων διαρθρωτικών αλλαγών» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Μίχαλος, ο οποίος συζήτησε με τον υπουργό θέματα που άπτονται του Γενικού Εμπορικού Μητρώου, των υποδομών, της απλοποίησης των διαδικασιών αδειοδότησης επιχειρήσεων, του παρα-εμπορίου, της αξιοποίησης των κονδυλίων ου Εθνικού Ταμείου Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης (ΕΤΕΑΝ).


Σε ό,τι αφορά το ΕΤΕΑΝ, ο κ. Χατζηδάκης αναγνώρισε την την καθυστέρηση στην απορρόφηση των διαθέσιμων πόρων του Ταμείου, την απέδωσε δε στην «απίστευτη γραφειοκρατία» η οποία, όπως είπε, διέπει τις διαδικασίες διαφόρων προγραμμάτων.


Τέλος, για το θέμα της δημιουργίας Ειδικών Οικονομικών Ζωνών, ο υπουργός είπε ότι η χώρα θα διεκδικήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση τη δυνατότητα αυτή, επικαλούμενη την τεράστια ύφεση που μαστίζει την ελληνική οικονομία.




defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις