Αναρτήσεις ιστολογίου

9 Φεβρουαρίου 2012

Τα μέτρα που παίρνετε να ισχύουν και για εσάς!


Μας έχετε πρήξει με την καραμέλα "κάντε θυσίες για να σωθεί η χώρα" και τα συναφή.
Μας έχετε κάνει να ζούμε στο φόβο και την εξαθλίωση. Μειώσεις μισθών και συντάξεων, ξεπούλημα, απολύσεις, για ένα σπίτι που έχουμε πληρώνουμε συνέχεια, λες και μαζί το αγοράσαμε, και αποτέλεσμα; ΜΗΔΕΝ! Ο λαός το χρέος του προς την πατρίδα το έκανε και με το παραπάνω. Εσείς οι 300, τι κάνατε; Εφαρμόστε τα μέτρα που παίρνετε και στους εαυτούς σας! Δεν ξέρετε πώς;! Θα σας προτείνω εγώ τρόπους!

1) Απολύονται οι 100 από εσάς! Την αξιολόγησή σας θα την κάνει ο λαός (και όχι γαλλική εταιρία) και φυσικά θα πληρωθεί γι' αυτό! (η εταιρία αξιολόγησης που θα φέρετε, τζάμπα θα το κάνει;) Το κριτήριο για την απόλυσή σας ξέρετε ποιο θα είναι; Ο λαός θα δει ποιοι από εσάς κουμπώνουν με τις απαιτήσεις του! (όπως αντίστοιχα κι εσείς θα απολύσετε κόσμο ανάλογα με το ποιοι κουμπώνουν με τις απαιτήσεις της Τρόικας)

2) Στους υπόλοιπους 200 που θα μείνουν, θα μειωθεί ο κατώτατος μισθός στα 600 Ευρώ. Μια χαρά μπορείτε να ζήσετε, όπως ζουν όλοι οι Έλληνες.

3) Κομμένα τα επιδόματα, ο 130ς και 14ος μισθός, τα χρήματα για επιτροπές και όλα σας τα προνόμια.

4) Άρση της μονιμότητάς σας. Κατά τη διάρκεια της θητείας σας θα αξιολογείστε και αν δεν εργάζεστε όπως πρέπει, θα απολύεστε!

5) Είστε το ρετιρέ, οπότε και οι συντάξεις σας θα υποστούν μείωση 70%. Αναδρομικά φυσικά, από την αρχή του 2011!

6) Πρέπει να γίνουμε ανταγωνιστική οικονομία, εσείς το λέτε! Οπότε προεκλογικά θα δεσμεύεστε για το μισθό που θα σας πληρώνει το κράτος αν εκλεγείτε. Ο φθηνότερος θα έχει περισσότερες ελπίδες να εκλεγεί από το λαό.

7) Τα εξοχικά σας θα τα νοικιάζουμε στους ξένους και τα έσοδα από τα ενοίκια θα πηγαίνουν στο κράτος.

8) Επειδή ακριβώς είστε το ρετιρέ, όπως προανέφερα, θα πληρώνετε έκτακτη εισφορά κάθε μήνα, ίση με το 10% του αθροίσματος της ακίνητης περιουσίας και των καταθέσεων, της δικής σας, των συζύγων και των συγγενών σας σε πρώτο βαθμό.

9) Αυξάνεται το όριο συνταξιοδότησής και για εσάς. Για να θεμελιώσετε συνταξιοδοτικό δικαίωμα πρέπει να συμπληρώσετε 36 χρόνια εργασίας δηλ. να έχετε εκλεγεί για 9 θητείες.
10) Το επάγγελμά σας ανοίγει! Ο καθένας θα μπορεί να γίνει βουλευτής και να αντικαθιστά όποιον από εσάς απολύεται!

Αν έχω ξεχάσει κάτι και μου έρθει στο μυαλό στην πορεία, θα σας το ανακοινώσω. Κι επειδή, ξέρετε, κάθε μέρα μπορώ να σκέφτομαι νέα μέτρα για να σας επιβληθούν, να ζείτε με το φόβο ότι κάθε μέρα που θα ξυπνάτε και ένα νέο μέτρο - έκπληξη μπορεί να σας περιμένει! Πάμε και το σύνθημά μας τώρα: "Όλοι μαζί πατριώτες για το καλό της χώρας"!
Πηγή:tro-ma-ktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις