Αναρτήσεις ιστολογίου

24 Φεβρουαρίου 2012

Στις 11 το πρωί ο Πάνος Καμμένος απαντά σε πολίτες μέσα από το chat του enikos.gr για την ειδική διακύρηξη των “Ανεξάρτητων Ελλήνων”!


Τον Πάνο Καμμένο φιλοξενεί σήμερα στις 11 το πρωί το enikos.gr. Aμέσως μετά την ανακοίνωση της ίδρυσης του κόμματός του, ο Πάνος Καμμένος κάνει live chat με τους αναγνώστες του enikos.gr, απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις και τις απορίες τους.O Πάνος Καμμένος ανακοίνωσε πριν λίγο στο πρωινό του Παπαδάκη στον Αντέννα , πως στις 11 το πρωί θα συνομιλήσει με πολίτες στο chat του enikos.gr και θα απαντήσει σε ερωτήσεις  σχετικά με την διακύρηξη του νέου κινήματος!
Τόνισε πως το νέο κίνημα ξεκίνησε και αποτελείται απο τους πολίτες , οι οποίοι ψήφισαν διαδικτυακά στο facebook τις προτάσεις που συνθέτουν την διακύρηξη των “Ανεξάρτητων Ελλήνων” .
Επιπλέον επανέλαβε οτι είναι ένας απο όλους, συνιδρυτής και όχι πρόεδρος του νέου κινήματος, προβάλοντας έτσι την ουσιαστικά δημοκρατική φιλοσοφία του νέου κινήματος.
Όσον αφορά τις φήμες που ακούστηκαν για κάποιους από τους διαγραφέντες βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που θα τον πλαισίωναν σε αυτή την προσπάθεια, ο Πάνος Καμμένος απάντησε λέγοντας πως το γεγονός οτι στηρίζουν κάποιοι βουλευτές την αντιμνημονιακή στάση και το νέο κίνημα δεν σημαίνει οτι θα έχουν απαραίτητα θεσμικό ρόλο μέσα σε αυτό συμπληρώνοντας  πως οι πολίτες θα το κρίνουν και αυτό!
Για ακόμη μία φορά υποστήριξε  πως οι εταίροι μας συνεχίζουν να παραβιάζουν την ευρωπαική συνθήκη και πως δεν τάσσεται ύπερ μίας επιστροφής στην δραχμή!
Σε ερώτηση για το εάν θα συνεργαζόταν με ένα από τα μεγάλα κόμματα για την δημιουργία κυβέρνησης ο Πάνος Καμμένος απάντησε πως δεν θεωρεί οτι τα κόμματα που δημιουργουνται, διαπραγματεύονται τις αρχές τους με καρέκλες. Η Ελλάδα δεν χρείαζεται ουτέ κάποιον Γερμανό ούτε παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας. Πρέπει να υπάρχουν κόκκινες γραμμές και αδιαπραγμάτευτές αρχές. Δεν θα μπει στην λογική να γίνει κόμμα τις μεταπολίτευσης, είπε.
Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, θα δούμε ΜΟΝΟ νέα πρόσωπα , όχι γόνους πολιτικών οικογενειών αλλά φοιτητές, ομογενείς , μητέρες, άνεργους, καθηγητές, όλους τους Έλληνες!
Τέλος, ανακοίνωσε πως την στιγμή που θα απελευθερωθεί η Ελλάδα απο τον ζυγό του ΔΝΤ και των μνημονίων , θα αποσυρθεί απο την πολιτική σκηνή!
Δείτε το chat: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις