Αναρτήσεις ιστολογίου

28 Φεβρουαρίου 2012

Ο Κούβελος «έβγαλε» το 1 εκατ. ευρώ


Συγγενικό πρόσωπο και συγκεκριμένα ο σύζυγος της Ντόρας Μπακογιάννη ήταν εκείνος που έβγαλε εκτός Ελλάδος τον Μάρτιο του 2011 το 1 εκατομμύριο ευρώ.
Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας μόλις πληροφορήθηκε το γεγονός πήγε στη Βουλή και χαρακτήρισε «φιάσκο» και «φαρσοκωμωδία» τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες μέρες. Όπως εξήγησε η Ντόρα Μπακογιάννη ο σύζυγος της ρευστοποίησε μετοχές που είχε στην Αμερική για την αγορά ενός πλοίου και έκανε λόγο για «επιχειρηματική δραστηριότητα».
Είναι απαράδεκτο αυτό που έγινε με τον κ. Νικολούδη, είπε η Ντόρα Μπακογιάννη και τόνισε πως οι δηλώσεις πόθεν έσχες τόσο της ιδίας όσο και του συζύγου της είναι κατατεθειμένες στη Βουλή. Υποστήριξε επίσης, ότι δεν αποκλείεται η όλη υπόθεση μπορεί να κρύβει σκοπιμότητες με στόχο να πλήξουν την ίδια και το κόμμα της καθώς η Δημοκρατική Συμμαχία έφερε στην επιφάνεια το θέμα με τα οικονομικά των κομμάτων.
Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις