Αναρτήσεις ιστολογίου

9 Φεβρουαρίου 2012

ΕΠΕΙΓΟΝ…!!! ΤΕΛΟΣ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ!!! .


 Γράφει ο ΑθανασόπουλοςΠερικλής

Ένα ακόμα σοβαρό χτύπημα στους εργαζόμενους της Ελλάδας που αφορούσε την απόκτηση πρώτης κατοικίας από τον αντίστοιχο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ εργατικής κατοικίας.
Με την μείωση του μη μισθολογικού κόστους, καταργούνται στην κυριολεξία όλες οι κοινωνικές παροχές και οι εισφορές στον ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ  ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ.
Αυτό σημαίνει ότι οι εργαζόμενοι πρέπει να ξεχάσουν την απόκτηση πρώτης  κατοικίας σαν κοινωνική παροχή και στο μέλλον να ανατρέχουν στις τράπεζες για δάνεια με τα ανάλογα επιτόκια που δεν ξέρουμε σε τι ύψος θα κυμανθούν…!!!
Μέχρι σήμερα ο ΟΕΚ έχει δώσει σε περίπου 200.000 δικαιούχους πρώτη κατοικία και μάλιστα είναι πρωτοπόρος στην Ευρώπη.
Να υπενθυμίσουμε ότι σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες λειτουργεί αντίστοιχη υπηρεσία για τους εργαζόμενους.
Από  πρόχειρους υπολογισμούς η δαπάνη που θα ανέλθει στα 20 επόμενα χρόνια για την απόκτηση πρώτης κατοικίας  από τους δικαιούχους, ανέρχεται στο ποσό των 10δις ευρώ τα οποία ανακυκλούμενα αγγίζουν τα 30 δις ευρώ.!!!
Τα ποσά αυτά μέχρι σήμερα τα διαχειρίζονταν ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ προς όφελος των εργαζομένων γιατί το κόστος κατασκευής σε σημερινές τιμές έφτανε τα 1000 ευρω/m2
Με την «εντολή» της ΤΡΟΪΚΑ  τα ποσά αυτά θα τα διαχειριστούν οι τράπεζες σε βάρος των εργαζομένων και θα είναι πολλαπλάσια από τα παραπάνω που θα αγγίζουν τα 100 δις ευρώ σε βάθος χρόνου 20 ετών.
Συμπέρασμα,
Όλα τα παραπάνω αποδεικνύουν περίτρανα ότι όλα αυτά συμβαίνουν όχι μόνο για να «σωθούν» οι τράπεζες αλλά να είναι οι μόνες κυρίαρχες στη χώρα σε βάρος του Ελληνικού λαού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις