Αναρτήσεις ιστολογίου

16 Φεβρουαρίου 2012

Γερμανική κατοχή!...Δέσμευση όλου του πολιτικού συστήματος απαιτεί η Ε.Ε.




Οι χειρότεροι φόβοι της ελληνικής κυβέρνησης και των κομμάτων που την στηρίζουν επιβεβαιώθηκαν στην τηλεδιάσκεψη του Eurogroup. H E.E. τώρα που...
ικανοποιήθηκαν οι οικονομικοί όροι επανέρχεται στους πολιτικούς όρους, δηλώνει ότι δεν αρκούν οι έγγραφες δεσμεύσεις των κ.Σαμαρά και Παπανδρέου κι ούτε λίγο ούτε πολύ ζητούν την δέσμευση ολόκληρου του πολιτικού συστήματος και της... επόμενης κυβέρνησης. 


Παράλληλα θέτουν θέμα μηχανισμών εποπτείας και απαιτούν συνολική διαχείριση του δανείου αν τελικά αυτό δοθεί. Η τηλεδιάσκεψη έληξε χωρίς καμιά απόφαση και το όλο θέμα παραπέμφθηκε στην τακτική συνεδρίαση του Eurogroup τη Δευτέρα χωρίς όμως ουδείς να έχει καταλάβει πώς σε μια δημοκρατική χώρα και κυρίως σε μια δημοκρατική Ευρώπη μπορούν να εφαρμοστούν οι σημερινές απαιτήσεις. Απαιτήσεις τόσο προκλητικές που μοιάζουν να ωθούν την Ελλάδα αυτοβούλως εκτός ευρώ. 


Η Ευρωζώνη αφού ικανοποιήθηκαν όλες οι απαιτήσεις της έρχεται τώρα να αμφισβητήσει το αν μπορεί να υλοποιηθεί στην πράξη το πρόγραμμα σταθερότητας και αν η επόμενη κυβέρνηση θα καταφέρει να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει η χώρα. Το ερώτημα είναι τι προτείνουν με όλα τα παραπάνω. 


Εκλογές και μετά η απόφαση; Δέσμευση ότι δεν θα γίνουν εκλογές μέχρι να δρομολογηθεί το πρόγραμμα; Δημοψήφισμα για να αποφασίσει ο ελληνικός λαός και να δεσμευτούμε ο καθένας χωριστά;


Οι λόγοι της σημερινής εμπλοκής μοιάζουν επιεικώς παράλογοι και άκρως... γερμανικοί. 
Από εδώ και στο εξής η Ελλάδα και οι Έλληνες θα βρίσκονται  υπό Γερμανική κατοχή χωρίς όπλα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις