Αναρτήσεις ιστολογίου

13 Ιανουαρίου 2012

ΣΚΑΝΔΑΛΟ!!! Η ληστρική επιδρομή συνεχίζετε!.. Υπάρχουν λεφτά μόνο για τα πολιτικά κόμματα.



Τα σκάνδαλα των κομμάτων συνεχίζονται!.. Ενώ συνεχίζουν την ληστρική επιδρομή με φόρους και χαράτσια κατά των Ελλήνων, τα χρήματα που αρπάζουν από τα δάνεια τα χρησιμοποιούν  στην χρηματοδότηση των κομμάτων τους. Σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο ίδιος ο υπουργός Εσωτερικών Τ. Γιαννίτσης την τελευταία δεκαετία, το πολιτικό μας σύστημα (κόμματα και Βουλή) στοίχισε στους Ελληνες φορολογούμενους 3 δισεκατομμύρια ευρώ!!! Μόνο για τις επιχορηγήσεις των ελληνικών κομμάτων, ο κάθε Ελληνας πολίτης πληρώνει 10 ευρώ την ίδια στιγμή που ο πολίτης της Γερμανίας πληρώνει για τα κόμματά του μόλις 80 λεπτά, και στην Γαλλία 1,17 ευρώ!
Το πιο προκλητικό της υπόθεσης είναι ότι όχι μόνο το πολιτικό προσωπικό δεν μειώνει αλλά αντίθετα αυξάνει τα βάρη που πληρώνει ο ελληνικός λαός για την συντήρηση των πολιτικών κομμάτων. Σε καθεστωτικό ΜΜΕ διαβάζουμε σήμερα: «Την ώρα που οι Έλληνες βιώνουν τα απεχθέστερα δημοσιονομικά μέτρα που περιορίζουν δραστικά τα εισοδήματά τους σε σημείο που πολλά νοικοκυριά αντιμετωπίζουν έντονο πρόβλημα επιβίωσης τα κόμματα του ελληνικού κοινοβουλίου αντί να μειώσουν, αύξησαν τα ποσά που λαμβάνουν ως κρατική ενίσχυση τα οποία μάλιστα τα έχουν ονομάσει «οικονομική ενίσχυση για ερευνητικούς και επιμορφωτικούς σκοπούς».
Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την αποκαλυπτική απάντηση του υπουργείου Εσωτερικών σε σχετική ερώτηση του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμμαχίας Λευτέρη Αυγενάκη, το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ, το ΚΚΕ, ο ΛΑΟΣ, ο ΣΥΡΙΖΑ και οι Οικολόγοι Πράσινοι (ως κόμμα της ευρωβουλής) έλαβαν συνολικά για το 2011, 4.823.089 ευρώ εναντι 4.000.728 ευρώ που πήραν το 2010».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις