Αναρτήσεις ιστολογίου

28 Ιανουαρίου 2012

ΣΟΚ: Απάνθρωπη τιμωρία 5χρονης με καρκίνο στον εγκέφαλο

Η 5χρονη που ανάρρωσε πρόσφατα από κακοήθη όγκο στον εγκέφαλο, είδε για ακόμα μια φορά τη σκληρή όψη της ζωής, αυτή τη φορά στο πρόσωπο της ίδιας της δασκάλας της.Η Liberty Rose Finn πέρασε τους...
τελευταίους εννέα μήνες με επίπονες χημειοθεραπείες, αλλά η ασθένεια της άφησε αρκετά προβλήματα, μεταξύ αυτών να μην μπορεί πάντα να συγκρατεί τα ούρα της.
Little fighter: Liberty in hospital suffering from cancer at just nine months old
Κάτι τέτοιο συνέβη και μέσα στην τάξη, μόνο που η δασκάλα ανάγκασε το παιδί να καθαρίσει μόνο του τα ούρα του από το πάτωμα της τάξης, μπροστά σε όλους τους συμμαθητές του και στη συνέχεια το έβαλε τιμωρία: να σταθεί όρθιο, αντικρίζοντας τον τοίχο για 10 λεπτά.

Στο σχολείο πραγματοποιήθηκε έρευνα και όσο διάστημα διαρκούσε οι γονείς δεν κατήγγειλαν το απάνθρωπο γεγονός. Οταν όμως η έρευνα ολοκληρώθηκε, οι γονείς αντιλήφθηκαν ότι το σχολείο ήθελε να συγκαλύψει το γεγονός και τότε αποφάσισαν να σπάσουν τη σιωπή τους και να μιλήσουν για τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε το παιδί.

‘Οπως λένε, η μικρή πάλεψε γενναία επί μήνες και είναι τουλάχιστον άδικο να ταπεινώνεται έτσι ένα παιδί πόσω μάλλον όταν έχει υποφέρει τόσο πολύ.
Η Liberty ήταν μόλις 8 μηνών, όταν οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε κακοήθη όγκο γύρω από το οπτικό νεύρο, ο οποίος δεν μπορούσε να αφαιρεθεί λόγω του μεγέθους του, αλλά και του ευαίσθητου σημείου όπου βρισκόταν.

Εντούτοις, μετά τις χημειοθεραπείες ο όγκος εξαφανίστηκε, με τη Liberty να αποτελεί τον πρώτο άνθρωπο στον κόσμο που βγαίνει νικητής από τη μάχη με όγκο τέτοιου είδους.

Οι γονείς της δηλώνουν ότι δεν πρόκειται να αφήσουν να κλείσει η υπόθεση με μια απλή επίπληξη, ενώ ήδη στο Facebook μεγάλη ομάδα ανθρώπων ασκούν δριμεία κριτική κατά της δασκάλας και του σχολείου για την αναλγησία που επέδειξαν.
Πηγή: metrogreece.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις