Αναρτήσεις ιστολογίου

28 Δεκεμβρίου 2011

Πίσω από τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς για την γρίπη υπάρχει απάτη; Τα συμπεράσματα δικά σας.

ΕΜΒΟΛΙΑΖΕ
ΚΑΙ ΜΗ ΕΡΕΥΝΑ


Τα απόκρυφα έκδοχα τού Ε.Ο.Φ.
και ο Συνήγορος των Φαρκακευτικών.

Κρατικοί φορείς - όργανα των φαρμακευτικών,
ενώ συνιστούν ή/και υποχρεώνουν τους πολίτες να εμβολιαστούν,
αποκρύπτουν επιμελώς την αναλυτική σύσταση των εμβολίων.


Έγραψε στις 19.12.2011 ο/η: Μαυρομμάτης Βασίλειος
 54192 προβολές 

Επιστροφή

Όταν η υπόθεση τής απάτης τής γρίππης των χοίρων βρισκόταν στο αποκορύφωμά της, το φθινόπωρο τού 2009, τότε, που όλα τα Μ.Μ.Ε. προπαγάνδιζαν τη στημένη από τις φαρμακευτικές και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας παγκόσμια τρομολαγνεία για τη δήθεν φονική γρίππη Η1Ν1, που απειλούσε την ανθρωπότητα, στην «Ελεύθερη Έρευνα» με μια σειρά δημοσιευμάτων μας (*) είχαμε αφ΄ ενός δείξει με στοιχεία το φιάσκο τής υπόθεσης (για το οποίο έχουμε ήδη δικαιωθεί) κι αφ΄ ετέρου είχαμε επισημάνει, ότι ο προπαγανδιζόμενος εμβολιασμός όχι μόνον δεν θα είχε κανένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά αντίθετα ήταν επικίνδυνος για την υγεία, λόγω των ιδιαίτερα επιβλαβών στοιχείων, που περιέχουν τα εμβόλια (π.χ. αιθυλικό υδράργυρο, καρκινικά κύτταρα, σκουαλένιο, αλουμίνιο, ανοσοενισχυτικά κ.ά.).
     
Δεδομένου, ότι οι αρμόδιοι φορείς τού επίσημου κράτους όχι μόνο προπαγανδίζουν συνεχώς τους εμβολιασμούς, αλλά επί πλέον σε πολλές περιπτώσεις τους έχουν καταστήσει κι υποχρεωτικούς (π.χ. στο στρατό, στην πρόσληψη για ορισμένες εργασίες  κ.λπ.), απευθυνθήκαμε το Νοέμβριο 2009 στον Ε.Ο.Φ. (Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων), από τον οποίο ζητήσαμε να μάς δώσει την αναλυτική σύσταση τριών ευρέως κυκλοφορούντων εμβολίων (ιλαράς, 1ης δόσης τριπλού και γρίππης Η1Ν1).

Έκτοτε, και για δύο χρόνια, βρεθήκαμε μπλεγμένοι σε ένα κυκεώνα εγγράφων, τηλεφωνημάτων, πήγαινε - έλα σε διάφορες υπηρεσίες και στο Συνήγορο τού Πολίτη προσπαθώντας να πάρουμε το αυτονόητο: Το περιεχόμενο των εμβολίων, τις ουσίες δηλαδή, που το επίσημο κράτος μάς προτείνει ή/και μας υποχρεώνει να βάζουμε στούς οργανισμούς τούς δικούς μας, αλλά και των παιδιών μας.  

Εξ αρχής βέβαια υποψιαζόμασταν την στάση τους. Αντί να φροντίσουν να δώσουν απάντηση στο εύλογο ερώτημά μας, ως υπηρεσίες των κράτους, που είναι και υποτίθεται, πως λειτουργούν προς όφελος των πολιτών, από την αρχή κράτησαν στάση επιθετική, προσπάθησαν να μάς ξεφορτωθούν κι αναγκάζονταν να μάς απαντούν, όταν γινόμασταν μάλλον ενοχλητικοί κι αντιλαμβάνονταν, πως δύσκολα θα ξεμπέρδευαν μαζί μας. Μάς έδωσαν την εντύπωση, πως δεν ήταν υπάλληλοι τού κράτους, αλλά των φαρμακευτικών, των οποίων προάσπιζαν δήθεν το βιομηχανικό απόρρητο. 


 


2009: Το Υπουργείο Υγείας προπαγανδίζει για τον εμβολιασμό για τη νέα, αλλά και τις παληές γρίππες με εγκύκλιό του προς τα υπουργεία Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Εθνικής Άμυνας, Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, όλες τις νομαρχιακές αυτοδιοικήσεις, τις Υ.Π.Ε τής χώρας (με την υποχρέωση να ενημερώσουν Νοσοκομεία, ΚΥ, ΙΑΚ και φορείς κοινωνικής φροντίδας αρμοδιότητάς τους) και το ΚΕΕΛΠΝΟ.



Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή:

Δραστικά και έκδοχα
Η πρώτη αντίδραση των υπαλλήλων τού Ε.Ο.Φ, ήταν: «Μα τι ζητάτε για τα εμβόλια; Αφού η σύσταση αναγράφεται επάνω στη συσκευασία!» Διευκρινίζεται εδώ, ότι κάποια από τα έκδοχα-συστατικά των εμβολίων συγκαλύπτονται με εναλλακτικές ονομασίες (όπως thimerosal αντί για αιθυλικός υδράργυρος), άλλα δεν αναφέρονται καθόλου και άλλα αναγράφονται με κωδικοποιημένα αρχικά γράμματα και αριθμούς, όπως το χημικό συστατικό AS03, που αποτελεί ένα επικίνδυνο χημικό ανοσοενισχυτικό. Αλλά και πώς θα μπορούσαν να αναγραφούν αυτά τα επικίνδυνα συστατικά με τις πραγματικές τους ονομασίες, χωρίς αντιδράσεις; Οι μηνύσεις θα έπεφταν βροχή…




Η αρχική αίτησή μας προς τον Ε.Ο.Φ. (9.11.2009) για τη χορήγηση τής χημικής σύστασης (δραστικά και έκδοχα) των εμβολίων τής ιλαράς, τής 1ης δόσης τού τριπλού και τής γρίππης Η1Ν1. (Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση).




Ε.Ο.Φ.: Εθνικός Οργανισμός Φαρμακευτικών
Μετά από αρκετά τηλεφωνήματα και επισκέψεις μας στον Ε.Ο.Φ., πήραμε μετά από δυόμισυ μήνες (22.1.2010) την απάντησή τους: Προκειμένου να μάς έδιναν τα συστατικά των εμβολίων, τα οποία θεωρούσαν βιομηχανικό απόρρητο των φαρμακευτικών, ήθελαν πρώτα εισαγγελική εντολή. Αλλά και εισαγγελική εντολή να έπαιρναν, πάλι δεν ήταν σίγουρο, ότι θα μάς τα έδιναν, διότι -όπως έγραψαν- για τη χορήγηση ή μή των στοιχείων θα γνωμοδοτούσε τελικά, ακόμα και μετά την εισαγγελική εντολή, η Νομική τους Υπηρεσία.










Εισαγγελική εντολή ζήτησε ο Ε.Ο.Φ., προκειμένου να μάς χορηγήσει τη σύσταση των εμβολίων. (Κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση).


Πήγαμε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών (9.2.2010), η οποία απέρριψε το αίτημα τού Ε.Ο.Φ., διότι δεν στηριζόταν στο νόμο. Δηλαδή ο Ε.Ο.Φ. είχε απορρίψει την αίτησή μας και μάς είχε ζητήσει να κάνουμε κάτι έκνομο, προκειμένου αργότερα η Νομική του Υπηρεσία να αποφάσιζε σχετικά. Τραγέλαφος...













Η Εισαγγελέας Πρωτοδικών απορρίπτει ως μη στηριζόμενο από το νόμο το αίτημα τού Ε.Ο.Φ.. (Κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση).




 
Εκατομμύρια ευρώ ξόδεψε η υπό χρεωκοπία Ρωμιοσύνη για εμβόλια, που ποτέ δεν έγιναν, για μια πανδημία, που ποτέ δεν υπήρξε...


Ο Συνήγορος των Φαρμακευτικών
Ύστερα από τα παραπάνω, αποφασίσαμε να απευθυνθούμε στο Συνήγορο τού Πολίτη. Πρόκειται για μια ανεξάρτητη αρχή, η οποία έχει αποστολή τη διαμεσολάβηση μεταξύ τής δημόσιας διοίκησης και των πολιτών, προκειμένου να βοηθάει τούς πολίτες στην αποτελεσματική άσκηση των δικαιωμάτων τους. Έχει μάλιστα ειδικά τμήματα για το Παιδί και την Υγεία. 

Στην αίτησή μας είχαμε αναγράψει: «Δεδομένου, ότι είμαι πολίτης και το κράτος μού συνιστά ή/και με υποχρεώνει να κάνω τα εμβόλια αυτά εγώ και τα παιδιά μου, εκτιμώ, πως δικαιούμαι να γνωρίζω επ΄ ακριβώς τί ουσίες περιέχουν τα σκευάσματα αυτά, που βάζουμε (ή θα βάλουμε) στούς οργανισμούς μας










Αίτηση για τη μεσολάβηση τού Συνήγορου τού Πολίτη με ημερομηνία 10 Φεβρουαρίου 2010. (Κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση).


Η συμπεριφορά τού Συνήγορου τού Πολίτη ήταν ακόμα χειρότερη από τού Ε.Ο.Φ.. Χρειάστηκε να τούς πάρουμε πολλά τηλεφωνήματα και να πάμε αρκετές φορές στα γραφεία τους, ώσπου να αποφασίσουν εν τέλει -μετά από ένα χρόνο(!)- να κάνουν κάτι. Μετά τις επανειλημμένες ενοχλήσεις μας, αναγκάστηκαν να στείλουν τελικά ένα έγγραφο προς τον Ε.Ο.Φ. (στις 27 Ιανουαρίου 2011), με το οποίο δεν τού ζήτησαν βέβαια, να μάς δώσει τα στοιχεία, που ζητούσαμε, αλλά τον ρώτησαν βάσει ποιών διατάξεων τα στοιχεία αυτά συνιστούν βιομηχανικό απόρρητο.







Ο Συνήγορος τού Πολίτη αποφασίζει να κάνει την πρώτη του ενέργεια ένα χρόνο μετά την αρχική αίτησή μας! 
Για μεγέθυνση κάντε κλικ αντίστοιχα:
Α΄ σελίδα,
Β΄ σελίδα.



 

ΜΜΕ: Τα παπαγαλάκια των φαρμακευτικών.


Δύο μήνες μετά ο Ε.Ο.Φ. απάντησε με ένα τρισέλιδο έγγραφο, με το οποίο 
το μόνο που κάνει είναι να κωφεύει για την αίτησή μας μιλώντας για απαραίτητη εχεμύθεια κι ότι διατηρεί το βιομηχανικό απόρρητο των χημικών σκευασμάτων αποκρύπτοντας το περιεχόμενο των εμβολίων για λόγους αθέμιτου ανταγωνισμού… Μάλιστα, απειλεί με πολύ σοβαρές ποινές και φυλάκιση τους υπαλλήλους εκείνους, που θα τολμήσουν να σπάσουν το απόρρητο των χημικών σκευασμάτων και δη των εμβολίων. Δηλαδή, μας ζητάει να εμβολιαστούμε ή να παίρνουμε φάρμακα χωρίς να έχουμε το δικαίωμα να ξέρουμε τι είναι και από τι αποτελούνται αυτά. Ο νοών νοείτω…




Η απάντηση τού E.O.Φ. στο Συνήγορο τού Πολίτη.

Για μεγέθυνση κάντε κλικ: 

Το "απόρρητο τού χαρακτήρα τους"...
Η απάντηση του Συνηγόρου τού Πολίτη (Συνηγόρου των Φαρμακευτικών καλύτερα), όπως φαίνεται παρακάτω, είναι αρνητική προς εμάς, τον πολίτη, δηλαδή εσάς. Αντίθετα, υπερασπίζεται με κάθε μέσο και τρόπο το απόρρητο καθεστώς των φαρμάκων. Με επιχειρήματα όπως «η εμπορική αξία των φαρμάκων απορρέει από το απόρρητο τού χαρακτήρα τους» και «η σύνθεση των φαρμακευτικών προϊόντων δεν κοινοποιείται σε ιδιώτες» και άλλα τέτοια συνωμοτικά επιχειρήματα, προσπαθεί να μας αποτρέψει να γνωρίσουμε τι περιέχουν τα φάρμακα και τα εμβόλια, που θα εισάγουμε για «θεραπεία» στο σώμα μας. Χημικά, που μας υποχρεώνουν οι ειδικοί να εισάγουμε στο σώμα μας, χωρίς να έχουμε ιδέα το τι περιέχουν...
 






H απάντηση τού Συνήγορου τού Πολίτη στην αρχική μας αίτηση, ένα χρόνο μετά!

Για μεγέθυνση κάντε κλικ: 
Α΄ σελίδα,
Β΄ σελίδα,
Γ΄ σελίδα,
Δ΄ σελίδα.


 


Mέχρι και τα στρώματα έχουν δαιμονοποιήσει για το σύνδρομο αιφνιδίου θανάτου των βρεφών, το οποίο παρουσιάζεται σε βρέφη, που έχουν προηγούμενα εμβολιαστεί με το πολλαπλό εμβόλιο. (Διαβάστε στην «Ελεύθερη Έρευνα»: Εμβολιασμοί και βρεφική θνησιμότητα).  

Στην περίπτωση τoύ στρατιωτικού προσωπικού, το οποίο αποτελεί σε όλο τον κόσμο πειραματόζωο των φαρμακευτικών, τα σοβαρότατα προβλήματα υγείας, που εμφανίζουν οι στρατιωτικοί μετά την επιστροφή τους από ειρηνευτικές αποστολές, τα ονόμασαν "Σύνδρομο τού Κόλπου" και δαιμονοποίησαν γι΄ αυτά τα ...ανύπαρκτα χημικά και ραδιενεργά όπλα τού Σαντάμ. Όλοι όμως, οι ήδη πολυεμβολιασμένοι στρατιωτικοί, πριν αναχωρήσουν για ειρηνευτικές αποστολές, υποβάλλονται επιπλέον σε ισχυρά και πολλαπλά κοκτέηλ εμβολίων. 

Ούτε οι γονείς θα δέχονταν να εμβολιαστούν τα παιδιά τους ούτε οι στρατιωτικοί θα δέχονταν να εμβολιαστούν οι ίδιοι εάν γνώριζαν τι περιέχουν τα εμβόλια και τι κινδύνους για την υγεία εγκυμονεί το κάθε συστατικό τους.


Δεν προτιθέμεθα να ξεκινήσουμε δικαστικό αγώνα, για να λάβουμε επίσημα και γραπτά τα συστατικά των εμβολίων. Δεν διαθέτουμε ούτε το χρόνο ούτε τα οικονομικά μέσα. Άν κάποιος από τούς αναγνώστες τής «Ελεύθερης Έρευνας» (πολίτης ή οργάνωση π.χ οικολογική κ.ά.) επιθυμεί να κινηθεί δικαστικά, είμαστε πρόθυμοι να τού παρέξουμε τη συνδρομή μας.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ
(*) Σ.σ. Διαβάστε στην «Ελεύθερη Έρευνα» μια σειρά άρθρων τού συνεργάτη μας κ. Βασίλειου Μαυρομμάτη (Κέντρο Εναλλακτικών Θεραπειών), ο οποίος είχε εξ αρχής αποκαλύψει το φιάσκο τής υπόθεσης τής νέας γρίππης, που δήθεν απειλούσε τότε την ανθρωπότητα, η οποία θα γλύτωνε μόνο εάν εμβολιαζόταν:
Από την απάτη της γρίππης των πτηνών, στην απάτη της γρίππης των χοίρων. Το πρώτο αυτό σχετικό με τη νεά γρίππη άρθρο τού κ. Μαυρομμάτη είχε αναρτηθεί από τις 28 Απριλίου 2009! Πρόκειται για το πρώτο δημοσίευμα τουλάχιστον πανελληνίως, που αμφισβήτησε ανοικτά και με στοιχεία την προπαγανδιζόμενη παγκοσμίως τρομολαγνεία. Έκτοτε, τόσο το άρθρο αυτό, όσο και τα υπόλοιπα τού κ. Μαυρομμάτη αναδημοσιεύτηκαν κατά χιλιάδες στο διαδίκτυο, το οποίο σε αντίθεση με τα Μ.Μ.Ε. δέν μπορεί να χειραγωγηθεί και διατηρεί ακόμα την ανεξαρτησία του.



πηγή:ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΡΕΥΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις