Αναρτήσεις ιστολογίου

11 Απριλίου 2012

Συνελήφθη ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο πρώην υπουργός Άμυνας, Άκης Τσοχατζόπoυλος, έπειτα από ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σήμερα εις βάρος του από τις δικαστικές αρχές, που διερευνούν την υπόθεση των υποβρυχίων.
Λίγα λεπτά πριν τις 11 το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης άντρες της ασφάλειας, του ΣΔΟΕ και δικαστικοί υπάλληλοι, εκτελώντας το ένταλμα της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, συνέλαβαν τον πρώην υπουργό Εθνικής Άμυνας Άκη Τσοχατζόπουλο, έξω από το σπίτι του, στην οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτου.
“Στον ανακριτή πάμε, θα τα πούμε εκεί πέρα…” δήλωσε ο πρώην υπουργός στην είσοδο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής όπου μεταφέρθηκε προτού οδηγηθεί στα Δικαστήρια.
Η είδηση ότι οι δικαστικές αρχές εξέδωσαν ένταλμα σύλληψης για τον πρώην υπουργό Εθνικής Άμυνας Άκη Τσοχατζόπουλου “έσκασε” σαν βόμβα περίπου στις 10 το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης.
Κατά πληροφορίες, το ένταλμα που εκδόθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών αφορά το σύνολο των περιουσιακών στοιχείων του κ. Τσοχατζόπουλου. Το ένταλμα αφορά στην κίνηση τραπεζικών λογαριασμών για την απόκτηση περιουσιακών στοιχείων του πρώην υπουργού Άμυνας μέσω off shore εταιρειών, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται και το νεοκλασικό στην οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτου, δηλαδή στοιχειοθετείται η κατηγορία για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.
Πηγή: foxblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις