Αναρτήσεις ιστολογίου

20 Απριλίου 2012

Ο ΤΥΦΛΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΛΛΥΤΕΡΑ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ...!



Βλέποντας αυτή την εικόνα μου έρχεται ο εξής συνειρμός.Δεν είναι δυνατόν ένας τυφλός άνθρωπος να κλείσει τα αυτία του,γιατί έτσι θα γίνει πραγματικά τυφλός.Όσο λειτουργεί η ακοή του,μπορεί να έχει μια εικόνα του τι συμβαίνει γύρω του.
Την ώρα που οι υπόλοιποι εθελοτυφλούν γυρίζοντας το κεφάλι τους στην αντίθετη πλευρά και κλείνουν και τα αυτία τους για να μην.....
ακούν το ξεφωνητό χιλιάδων λαού,αυτός ο Άνθρωπος είναι όπως φάνηκε ο μοναδικός που δεν τα έκλεισε.Είναι ίσως ο μοναδικός που άκουσε τον κόσμο.Είναι ίσως ο μοναδικός που άκουσε τη συνείδησή του και όρθωσε το ανάστημα του.
Αναρωτιέμαι λοιπόν τώρα που τίθονται κρίσιμα ερωτήματα ανάμεσα μας....

Μήπως είναι αυτός που θα πρέπει να μας ενώσει και να μας καθοδηγήσει?Σίγουρα θα μας ακούσει και δεν θα μας αγνοήσει.Δεν μπορεί να μην μας ακούσει.
Προσωπικά ελάχιστα γνωρίζω για τον Άνθρωπο αυτό,αλλά αυτή η εικόνα εμένα μου λέει πολλά.Δείτε κι εσείς προσεκτικά το πως στέκεται.ΑΚΟΥΕΙ για να δει.Αφουγκράζεται.

Ας ακούσουμε και το μεγάλο όχι που είπε.Δεν ήταν ένα απλό Όχι.Έβγαλε λόγο.Λόγο μέσα από την ψυχή του.Λόγο που δεν του τον έγραψε κανένας.Λόγο που δεν διάβασε...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις