Αναρτήσεις ιστολογίου

29 Απριλίου 2012

Κ. Παπασάββα και κ.Λοβέρδο, εδώ και 7 μήνες "αναβαθμίζετε" το μοναδικό δημόσιο παιδοκαρδιοχειρουργικό κέντρο της Ελλάδας;

Από τις 29 Σεπτεμβρίου που έκλεισε η καρδιοχειρουργική εντατική του Παίδων "Αγία Σοφία" και κατόπιν ολόκληρο το κέντρο, ο Διοικητής του, κ. Παπασάββας, με τη... βοήθεια του Διοικητή της 1ης ΥΠΕ κ. Μουσιώνη και τις ευλογίες του κ.Λοβέρδου, το "αναβαθμίζει"(όπως αναφέρεται στο επίσημο έγγραφο με ημερομηνία 14 Οκτωβρίου). ΠΩΣ;

-Κατασυκοφαντώντας τους καρδιοχειρουργούς του, ενώ έχουν τη στήριξη όλων των γονέων.

-"Στήνοντας" ΕΔΕ, που όμως ΔΕΝ κατάφερε να δικαιώσει αυτόν, καθώς και τον υπουργό κ. Λοβέρδο, στα τερατώδη ψέματα περί "ναρκωμένου βρέφους που ξύπνησε λόγω διαπληκτισμών στο χειρουργείο"! Για τη δε διάψευσή τους από την ΕΔΕ, δεν είχαν το στοιχειώδη ανδρισμό να ζητήσουν τόσους μήνες δημοσίως συγγνώμη!

-Παραπέμποντας (αφού η ΕΔΕ δεν απέδωσε τους "επιθυμητούς καρπούς") περαιτέρω τους γιατρούς σε Πειθαρχικό, που έχει ξεκινήσει εδώ και 5 μήνες(!!!). Η σύνθεση του μάλιστα, αποτελείται κατά το ήμισυ από τον ίδιο και τον κ. Μουσιώνη, δηλαδή από αυτούς ακριβώς που έχουν διασύρει τους γιατρούς στο πανελλήνιο (κατήγοροι σε ρόλο δικαστή;;). Ο δε κ. Παπασάββας, διορίστηκε μέλος της επιτροπής ΑΦΟΥ είχε ήδη παραπέμψει τους γιατρούς στο Πειθαρχικό!!

-Αγνοώντας τις παρεμβάσεις του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά, της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας και της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών-Πειραιώς, που όλοι συντάσσονται με τους γιατρούς και ζητούν άμεσα την αποκατάστασή τους και το άνοιγμα του κέντρου.

-Φερόμενος φασιστικά και μην αφήνοντας τους μάρτυρες υπεράσπισης να πουν όσα θέλουν, αναγκάζοντάς τους να προσφύγουν στο Ειρηνοδικείο Αθηνών για ένορκες βεβαιώσεις, ώστε να συμπεριληφθούν στη δικογραφία.

-Οδηγώντας σε θάνατο (μόνο τις τελευταίες εβδομάδες) τρία βρέφη: ένα πρόωρο, ένα 20 μηνών κι ένα 22 μηνών.

Αρκετά κ. Παπασάββα και κ. Λοβέρδο! Τώρα που ξεσκεπαστήκατε εντελώς, τώρα που όλοι κατάλαβαν ότι ψεύδεστε, τώρα που σκοτώσατε τόσα παιδιά, ανοίξτε επιτέλους το μοναδικό δημόσιο παιδοκαρδιοχειρουργικό κέντρο της Ελλάδας! Ξέρετε ότι τα ψέματα τελείωσαν και είστε πλέον υπόλογοι σε όλη την ελληνική κοινωνία. Αρκετά παίξατε με τις ζωές μας! Η αλήθεια, μπορεί να φιμώνεται, αλλά είναι εδώ και σας περιμένει. Καθώς και οι συνέπειες για όσα τραγικά ευθύνεστε...


Αναγνώστης
Πηγή: tromaktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις