Αναρτήσεις ιστολογίου

11 Ιουνίου 2011

Περι Δημοσιογράφων ....



Οι Δημοσιογράφοι ξέρουν πολύ καλά ότι οι "Αγανακτισμένοι" έχουν αγανακτήσει ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ...
και ότι τους θεωρούν μέρος του συστήματος που προσπαθεί να φιλτράρει τα πάντα και να κατευθύνει.
Οπότε σίγουρα δεν είναι τυχαίο το ότι κάθε φορά που λαμβάνονται ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ (ναί τέτοιες αποφάσεις είναι πλεόν) για την πατρίδα και το μέλλον μας οι Δημοσιογράφοι ή οι Τεχνικοί της Τηλεόρασης ΑΠΕΡΓΟΥΝ.
Αυτοί που θα έπρεπε να ξενυχτούν στα πεζοδρόμια και να μεταβιβάζουν την οργή και τα μηνύματα του Λαού από τις πλατείες .Αντίθετα αποφασίζουν ..να επιστρέψουν στους καναπέδες!!
Αυτοί που θα έπρεπε να ενημερώνουν τον κοσμάκη με έκτακτα δελτία ανά μισή ώρα την ημέρα που λαμβάνονται από την κυβέρνηση αποφάσεις για τη ζωή μας και μέτρα που θα ισοπεδώσουν τα πάντα με το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα.....κλείνουν στόμα μάτια αυτιά και ....απεργούν!!!ΈΛΕΟΣ! αν υπάρχουν Δημοσιογράφοι και Καναλάρχες με ........ πρέπει να είναι στον αέρα τέτοιες κρίσιμες ημέρες. Δεν μπορεί εν καιρώ "πολέμου" ή "κατοχής" να μιλάνε για απεργίες .Τα επόμενα γιαούρτια ας είναι για τους "μαιμού" Δημοσιογράφους


 από tromaktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις