Αναρτήσεις ιστολογίου

11 Ιουνίου 2011

Αφού μας ρωτήσατε σάς απαντάμε: να γιατί πρέπει να φύγετε κύριε Πρωθυπουργέ


 
Είπε σήμερα το πρωί μιλώντας στη Βουλή ο Πρωθυπουργός: «Αν φύγω, θα φύγει και το Μνημόνιο; Θα φύγει και το χρέος; Τα θέλουμε αυτά τα χρήματα; Αν μου πείτε… φτύσ’ τους, θα το κάνω. Την επομένη όμως δεν θα έχουμε χρήματα να πληρώσουμε μισθούς. Είναι αυτή μια πατριωτική στάση;»
Επιχειρώ κάποιες απαντήσεις, στα  ρητορικά ερωτήματα που έθεσε:
Ερώτημα Πρωθυπουργού:«Αν φύγω, θα φύγει και το Μνημόνιο;
Απάντηση: Όχι δεν θα φύγει το μνημόνιο, αν φύγετε κύριε Πρωθυπουργέ. Και δεν θα φύγει γιατί φροντίσατε να το φέρετε στην Ελλάδα και να το εγκαταστήσετε. Το ερώτημά σας θα ήταν ειλικρινές  αν το είχατε υποβάλλει ένα χρόνο πριν. Τότε έπρεπε να ρωτήσετε τον Ελληνικό λαό το εξής: «επειδή σας είπα ψέματα ότι λεφτά υπάρχουν, αν μείνω θα φέρω το μνημόνιο. Να μείνω ή να φύγω;».  Και να ρωτήσετε το λαό απευθείας μέσω δημοψηφίσματος και όχι ρητορικά από του βήματος της Βουλής.
Ερώτημα Πρωθυπουργού:«Αν φύγω, θα φύγει και το χρέος;
Απάντηση: Όχι δεν θα φύγει. Γιατί και με δική σας ευθύνη καθώς μεσουρανείτε 30 χρόνια στην ελληνική πολιτική ζωή, φροντίσατε να το εκτινάξετε στα ύψη. Και ούτε μια συγγνώμη δεν έχετε ζητήσει εσείς προσωπικά. Λες και στην Ελλάδα ήρθατε το 2009 και όχι το 1981!!!.
Γιατί πρέπει να φύγετε;
Όμως πρέπει να φύγετε για έναν απλούστατο λόγο: γιατί παρότι φέρατε το μνημόνιο χωρίς να μας ρωτήσετε, δεν μπορέσατε να βάλετε σε μια τάξη τα οικονομικά της χώρας. Γι αυτό τώρα φέρνετε το Μνημόνιο-2. Και επειδή ούτε τώρα θα μπορέσετε με τη ληστρική φορολόγηση να βάλετε τάξη, θα φέρετε κι άλλο μνημόνιο. Πρέπει λοιπόν να φύγετε, μήπως και γλυτώσουμε τα χειρότερα. Φεύγοντας, ομολογώντας την αδυναμία σας να χειριστείτε το πρόβλημα, θα μπορούσαμε να πούμε ότι "ναι αυτό είναι μια πατριωτική στάση, καθώς βάζει την πατρίδα πάνω από την προσωπική εμμονή να αναγορευτεί κάποιος σωτήρας του Έθνους, χωρίς τη συγκατάθεση του Έθνους".
THE BEST NEWS


Και όχι μόνο για τα παραπάνω πρέπει να φύγετε, αλλά και για την συνεχιζόμενη προδοσία κατά της Ελλάδας!!!!
Έχετε γαντζωθεί με νύχια και με δόντια στον θρόνο της εξουσίας σαν δικτάτορας αρνούμενος να παραιτηθείτε!!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις