Αναρτήσεις ιστολογίου

31 Αυγούστου 2012

Η google φιμώνει τα blog


H google λίγο καιρό πριν  έβγαλε προειδοποίηση πως το ιστολόγιό μας είναι με ακατάλληλο περιεχόμενο. Σήμερα επιτέθηκε και σε άλλο blog. To  http://kostasxan.blogspot.gr πιστεύουμε ότι η Αλήθεια πονάει ορισμένους με αποτέλεσμα να προσπαθούν να την φιμώσουν.
Παρα κάτω ανάρτησα την ανακοίνωση του blog  http://kostasxan.blogspot.gr Τα συμπεράσματα δικά σας!...


Από σήμερα, η Google(!) έβγαλε προειδοποίηση πως το ιστολόγιό μας είναι "βρώμικο"...
Προφανώς κάποιους ενοχλήσαμε με συγκεκριμένο δημοσίευμά μας που έγινε χθες (για τα γνωστά "βαλιτσάκια) και προχώρησαν σε "ειδικά μέτρα" εναντίον μας. Βέβαια, το "πρόβλημα" εμφανίζεται μόνο στο Chrome, οπότε συνιστούμε τις επόμενες ημέρες να χρησιμοποιείτε το Firefox Mozilla, για να μην έχετε αυτού του είδους ένθετα μηνύματα.

Ενημερώνουμε, λοιπόν, τους αναγνώστες μας, πως έχουμε κάνει έλεγχο για ύπαρξη ιού στον κώδικα του ιστολογίου και δεν βρέθηκε τίποτε. Το ότι η "Google" βρίσκει κάτι (σε κάποια άλλη ιστοσελίδα που την συνδέει με εμάς, ενώ έχουμε κώδικα ανεξάρτητο, αποτελεί ένα "μυστήριο" που θα πρέπει να βρίσκεται πίσω από κάποιον νεοπροσληφθέντα εύσωμο...

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την περίπτωση μόλυνσης του υπολογιστή σας. Μάλλον ο "εύσωμος" υπάλληλος θα πρέπει να ανησυχεί, γιατί ξεκινήσαμε νομικές διαδικασίες εύρεσής του, για απόπειρα επιβολής σιωπής στην μετάδοση απόψεων. Μπορεί να είναι καλός χάκερ, αλλά πρέπει να ξέρει ότι οι εντολείς του θα τον αφήσουν μόνο του απέναντι στο νόμο.

Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση, ευελπιστώντας πως σύντομα θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε το πρόβλημα που η "Google" του εύσωμου υπαλλήλου μας δημιούργησε.


Κωνσταντίνος

* Ίσως στο άμεσο μέλλον η Google διαγράψει τα ιστολόγια μας, αλλά ότι και να κάνουν τα οργανομένα συμφέροντα, η αλήθεια πάντα θα βρίσκει τρόπους να φανερώνετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις