Αναρτήσεις ιστολογίου

22 Ιουλίου 2011

Προκλητικές ενισχύσεις σε κόμματα ύψους 5.5 εκατ. ευρώ

Τη στιγμή που η φορολαίλαπα για την αντιμετώπιση του εθνικού χρέους έχει γονατίσει δεκάδες νοικοκυριά, το ελληνικό δημόσιο "χορηγεί" στα πολιτικά κόμματα ποσά που αγγίζουν τα 5 εκατ. ευρώ. Διαβάστε αναλυτικά τη λίστα
Στην κρατική οικονομική ενίσχυση, για το δεύτερο τρίμηνο του 2011, στα δικαιούχα κόμματα προχώρησε το υπουργείο Εσωτερικών, με κοινή Υπουργική Απόφαση που υπογράφουν ο υπουργός Εσωτερικών, Χάρης Καστανίδης και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης.
Όπως αναφέρεται στην απόφαση, αναμένεται η νομοθετική πρωτοβουλία που έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση για την αναμόρφωση της χρηματοδότησης των πολιτικών κομμάτων.
Η οικονομική χρηματοδότηση συνολικού ύψους 13.504.656 ευρώ κατανέμεται στα δικαιούχα πολιτικά κόμματα ως εξής:
ΠΑΣΟΚ: 5.436.332,61
ΝΔ: 4.249.890,51
ΚΚΕ: 1.306.274,48
ΛΑΟΣ: 1.089.378,37
ΣΥΡΙΖΑ: 972.624,83
ΟΙΚΟΛ. ΠΡΑΣΙΝΟΙ: 450.155,20


Ενώ λεφτά δεν υπάρχουν για εμάς με προκλητική ενέργεια χρηματοδοτήθηκαν όλα τα κόμματα της βουλής, με ένα κάρο λεφτά. Αποφασίστηκε εν μια νυκτί το ποσό και δόθηκε στα κόμματα για τις εκλογές. Κανένας τους δεν έφερε αντίρρηση. Αυτοί δεν χαμπαριάζουν με τίποτα. Η τιμωρία που τους αξίζει είναι να μην ψηφίσουμε κανένα κόμμα από αυτά που βρίσκονται στην Βουλή. Είναι το μόνο που θα τους πονέσει. Είναι λοιπόν στο χέρι μας και θα είμαστε άξιοι της τύχης μας εάν τους επιτρέψουμε με τις ψήφους μας να ξανά περάσουν τις πόρτες της Βουλής!!! Υπονομεύσανε το μέλλον το δικό μας των παιδιών μας μέχρι και τα εγγόνια μας. Ας το δια δώσουμε παντού. Κανένας ψήφος σε αυτούς που μας κατέστρεψαν!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις